Rasecht

 

Rasecht staat voor puur en recht voor z’n raap. Op eigen-wijze werken we met jou aan je ontwikkeling. 

Wie?

Rasecht is opgericht door Desirée van de Hoef (1969). 

Met mijn hoofd in de wolken, mijn hand op mijn hart en mijn voeten op de grond*.

Ik ben een trainer/coach en piloot en instructeur in hart en nieren.
Mijn missie is bijdragen aan het welzijn en geluk van mensen door hen aan te sporen om zich (verder) te ontwikkelen, inzichten te krijgen en te groeien.  
Voordat ik startte met trainen en coachen heb ik gewerkt als HR/P&O-adviseur, projectmanager en leidinggevende in verschillende bedrijven. Mijn ervaringen uit die “omzwervingen”, neem ik mee in de trainingen, workshops en coachingstrajecten die ik begeleid.
Sinds 1997 vlieg ik, eerst ongemotoriseerd met een deltavlieger, later werd ik instructeur en heb jarenlang met mijn man met grote groepen cursisten overal in Europa gevlogen. Vervolgens kwam daar vanaf 2008 gemotoriseerd vliegen bij en ook daarin ben ik inmiddels al jaren instructeur. Het bloed kruipt waar het hoort!

Mijn grote interesse ligt bij datgene wat op de diepste onbewuste niveaus bij mensen en organisaties plaatsvindt en het gedrag bepaalt. Met andere woorden: hoe komt het dat je doet wat je doet?”

Ik kijk, luister, onderzoek, spiegel, inspireer, creëer en relativeer. Met een gezonde dosis humor en ook wat zelfspot. Verwacht bij mij geen eindeloos traject van wikken en wegen of voors en tegens: ik kom snel tot de kern.

Ik hou van one-liners: zeer krachtige korte zinnen die vaak trefzeker recht in het hart binnenkomen. Twee van mijn favorieten: 

‘Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan’
– Pippi Langkous

‘In plaats van vallen en opstaan
kunnen we ook
Staan en opvallen’
– Loesje

Anderen over Desirée

‘Mensgericht, oprecht, slim, doortastend, confronterend, nieuwsgierig, ontdekkingsgericht. Mensgerichte, eerlijke en concrete coaching. Je bent jezelf en stelt jezelf ook open, bent geïnteresseerd in de ander en wilt deze oprecht verder helpen.’
Monique (adjunctdirecteur)

‘Desiree associeer ik met ondernemend, creatief en vertrouwenwekkend. Zij is heel goed in staat een (zakelijke) relatie aan te gaan, waarbij je weet wat je aan haar hebt. Ze werkt hard en durft grenzen te verleggen. Ze neemt andere mensen op een laagdrempelige manier mee vanuit haar enthousiasme en levenservaring. Desiree weet steeds een perfecte balans te vinden tussen zakelijke belangen en de menselijke maat. Ze  blijft rustig en waar nodig vasthoudend op zoek naar de vraag achter de vraag. Met professionele afstand weet ze toch ‘’nabijheid’’ te creëren
Jan (trainer, coach, organisatieadviseur)

‘Krachtig en toch gevoelig; sterke vrouw; puur natuur; rechtvaardig; eerlijk; warmbloedig; avontuurlijk; open; gezellig en gewoon een ontzettend fijn mens’
Gerrie (docent)

‘Verstaat de KUNST van IN VERBINDING luisteren vanuit de PURE intentie om de ander zichzelf te laten ontwikkelen. Gebruikt haar eigen PASSIE voor ZWAARTEKRACHT om haar klanten OVERZICHT te verschaffen.

Ik vind je een ontzettend fijne collega die ik voor 100% vertrouw met de mensen die gekozen hebben om met ons te werken. Je gebruikt de routine en safety uit het vliegen ten gunste van mij en de mensen om mij heen. Terwijl je vanuit je hart alles geeft wat je in je hebt om er voor iedereen een feest van te maken’
Geert (trainer, coach)

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Heb je nog vragen? Bel, whatsapp of mail met Desirée van de Hoef (06 – 10 89 53 44) 

*een “bulls eye” uitspraak van Anneke Durlinger, die voor mij precies typeert hoe ik ben en werk.